Bymagasinet er et lokalt forankret kvalitetsmagasin med fokus på alt som relaterer til regionen. Bymagasinet gis ut med egne utgaver for både Ålesund og Molde. Første utgave ble gitt ut i Ålesund i 2007 og i Molde i 2009. Hver by har fire utgivelser pr år og følger årstidene.

Distribusjon & Opplag

Bymagasinet Molde trykkes i 15.000 eksemplarer pr. utgave, og distribueres i postkassene til alle husstander i Molde kommune. I tillegg fordeles Bymagasinet i bladstativ i flere store dagligvarebutikker i Molde og hos Rema 1000 på Eide og i Elnesvågen, samt på flyplassen. Magasinet ligger tilgjengelig hos alt av byens butikker, kjøpesentre, cafeer, hoteller, frisører, venterom, treningssenter etc. Hotellene Seilet, Quality Alexandra og Thon hotel Moldefjord har også magasinet på alle rom.

Bymagasinet Ålesund trykkes i 25.000 eksemplarer og distribueres i postkassene til alle husstander i Ålesund kommune. Bymagasinet har også utplassert egne bladstativ i alle 16 Kiwibutikkene i Ålesund, Giske og Sula i tillegg til flere titalls andre strategiske plasser inkludert Ålesund og Molde Lufthavn. Vi arbeider kontinuerlig med utplassering av nye bladstativ og andre strategiske distribusjonssteder.

BYMAGASINETS NESTE UTGAVER

0
0
0
Weeks
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Vårutgaven – Siste halvdel av mars

Sommerutgaven – Midten av juni

Høstutgaven – Siste halvdel av september

Vinterutgaven – siste halvdel av november

KVALITET

Bymagasinet står for kvalitet og vi mener virksomheter som velger Bymagasinet som markedsføringskanal kommuniserer det samme. Din annonse blir trykket i flotte farger, på kvalitetspapir, i et gratismagasin fullt på høyde med andre magasiner.

INNHOLD

Innholdet i Bymagasinet varierer i stor grad mellom redaksjonelle tekster, faste spalter, inspirasjonssider og annonser. Leseren vil bruke tid på å bla gjennom hele magasinet, og stoppe opp ved det som fenger mest. Vi jobber stadig med å sikre godt innhold i magasinet.

MÅLGRUPPE

Byens eget magasin har hele byen og regionene rundt som målgruppe. Dessuten forretningsfolk og andre tilreisende.

LEVETID

Magasin har betraktelig lengre levetid enn andre annonsemedium som f.eks avis, dm eller radio. Bymagasinet er tilgjengelig i 2 til 4 måneder avhengig av utgave. Leseren setter av tid til å lese magasinet, kose seg med det og velger dessuten å ta vare på magasinet i ettertid. Aviser og dm-er blir som oftest kastet samme dag. Alle bladstativer etterfylles ukentlig slik at strategiske distribusjonssteder alltid har rikelig med magasiner tilgjengelig.

MARKEDSFØRINGSMÅL

En annonse i Bymagasinet har som formål å vekke interesse, skape kjennskap og påminnelse, informere, inspirere, underholde og påvirke med jevne og naturlige mellomrom.

WEB & SOME

Både Bymagasinet Ålesund og Bymagasinet Molde er tilgjengelig som onlinemagasin via våre websider og kan leses på via alle digitale medier. Vi er i tillegg både på Facebook og Instagram / @bymagasinet og @bymagasinetmolde.

DU FINNER OSS HER

Postadresse:
Vest Media AS
Nedre Strandgate 45
6005 Ålesund
Besøksadresse:
Bymagasinet
Notenesgata 1
6002 Ålesund
Bymagasinet Ålesund:
alesund@bymagasinet.net
Bymagasinet Molde:
molde@bymagasinet.net